6 reacties op “Wat vind jij van onze nieuwe site?

 1. deslegte zegt:

  Wow! Dat ziet er goed uit! Mooi, fris, overzichtelijk. Prachtig fotowerk. Dat we met z’n allen er maar flink gebruik van maken. Gefeliciteerd Matrimonium!

 2. Gerdie Hooijer zegt:

  Fantastische site! Ik hoop alle leden tegen te komen op het forum,
  dank jullie wel voor dit mooie initiatief!
  Groet, Gerdie Hooijer.

 3. Gerard Bol zegt:

  Wat een gave site is het zo geworden en ook handig om een besloten groep ‘Matrimonium’ op Facebook te maken. Het is een ideale gelegenheid, en kans, om elkaar (beter) te leren kennen doordat namen die normaal op de digitale snelwegen voorbij razen nu en gezicht en een profieltje krijgen. Maar het mooiste vind ik dat we met elkaar door onze kennis, ervaringen en tips hier te delen komende bruidsparen nog meer kunnen bieden. Ik ga zeker input leveren en reageren! Complimenten aan de digitale en inhoudelijke voortrekkers bij de totstandkoming van deze site.

 4. treavalon zegt:

  Pas enkele maanden lid van Matrimonium maar wat zit er weinig ‘beweging’ in en op de site. Facebook heb ik niet dus dat mis ik. Het Forum is ook tamelijk ‘tam’ maar hoe post je nieuwe berichten:

  Adri Appelman

 5. Andrea Schipper zegt:

  Hallo Adri
  Het is inderdaad even stil op de site, terwijl de Facebookgroep heel goed loopt. Daar wordt veel informatie gedeeld. We zijn op dit moment bezig een nieuwe nieuwsbrief te ontwikkelen die vanuit de site gaat draaien. Dat vraagt even tijd maar komt beslist goed.

  Groet! Andréa

Geef een antwoord