Rob van Laaren, secretaris

Beste collega babsen,

Jullie hebben mij op de babsendag op 8 oktober j.l gekozen tot bestuurslid met als functie secretaris.

Graag wil ik me wat nader voorstellen.

Mijn naam is Rob van Laaren, 63 jaar en ik ben woonachtig in Warmenhuizen, tussen Almaar en Schagen gelegen.

Ik ben 43 jaar getrouwd met mijn lieve echtgenote Diny en we hebben 1 zoon Vincent (39) gehuwd met Mirella en zij hebben ons twee prachtige kleinkinderen geschonken Amy (8) en Nick(6).

Ook Stash onze zes jarige blonde Labrador hoort bij ons gezin.

Om gezondheidsredenen ben ik helaas volledig afgekeurd, en ben in de IVA beland. Maar gelukkig mag en kan ik nog wel mijn grote hobby blijven uitoefenen: het sluiten van huwelijken.

Ik was werkzaam in de commerciële sfeer en de laatste jaren actief als account manager bij een multinational. (Akzo Nobel) Reeds 11 jaar ben ik BABS, bij de gemeente Harenkarspel en bij de gemeente Bergen (NH). De gemeente Harenkarspel is in 2013 gefuseerd met de gemeente Schagen daar ben ik als BABS eind 2014 gestopt.

Oktober vorig jaar werd ik onaangenaam verrast door de diagnose darmkanker. Ik ben eind december geopereerd en en waren gelukkig geen uitzaaiingen, wel waren er cellen actief en moest ik 7 chemokuren volgen. Volgens de oncoloog ben ik nu schoon en hoop dat ook zo te houden. Ik voel me goed genoeg om de uitdaging als bestuurslid aan te gaan en hoop van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor onze vereniging Matrimonium in de toekomst.

Maar bovenal wil ik jullie hartelijk bedanken voor jullie steun gegeven door op mij te stemmen.

Rob van Laaren

Geef een antwoord