Programma

Natuurlijk zijn we allemaal benieuwd naar het programma! We zullen steeds een tipje van de sluier oplichten en houden ook wat verrassingselementen over. Het laatste programma onderdeel bijvoorbeeld: laat je verrassen!

Wat kunnen we al wel vertellen?

  • Eva Brouwer zal als dagvoorzitter deze dag voor ons in goede banen leiden en in de middag een workshop met ons doen.
  • We hebben aansluiting gezocht bij de Nederlandse Vereniging van Burgerzaken, de NVVB. De voorzitter van de NVVB, Simon Rijsdijk, komt met ons meekijken en meedenken in de ochtend.
  • Daarnaast hebben we Eric Gubbels, de auteur van het loodsboekje voor de babs, bereid gevonden met ons mee te denken over ons vak. We willen graag met jullie kijken hoe we nog meer professionalisering zouden kunnen bewerkstelligen. Goed om alvast over na te denken. Eric is voorzitter van de NVVB commissie persoonsregistratie, jurist en een specialist op het gebied van burgerlijke stand en internationaal privaatrecht.
    Hoe mooi is het om een vereniging als NVVB achter je te hebben! We zijn dan ook echt super blij met hun aanwezigheid!
  • We hebben een doventolk die ons gebarentaal komt leren op het gebied van huwelijken. Actief aan de slag dus met zijn allen!
  • We zijn super blij met de toezegging van fotograaf Stephan van Dorrestein, van NUfotograferen die de hele dag aanwezig is om onze dag en activiteiten vast te leggen!