Babsencongres

Op 20 april 2023 hebben we wat te vieren: dan bestaat Matrimonium 12 en half jaar! Een mooi lustrum om het vak van de babs in de spotlights te zetten. Een dag waarin we gaan discusseren over ons vak, waarin we gaan netwerken, waarin we kennis gaan delen. Eigenlijk wat we altijd doen met onze activiteiten, maar er is wel een groot verschil deze keer. Het congres is niet alleen voor leden, maar voor alle babsen in Nederland. Ook voor zelfstandig trouwambtenaren/ceremoniesprekers die regelmatig wettig huwelijken voltrekken maar geen vaste aanwijzing hebben bij de gemeente. We willen aan iedereen laten zien wat het vak inhoudt. Via de menubalk kom je bij het kostenoverzicht en het inschrijfformulier.

programma

We hebben sprekers vanuit burgerzakenland, een dagvoorzitter die alles in goede banen zal leiden, een update van wet- en regelgeving, en nog meer! Veel meer! Uiteraard is er een lunch en we sluiten af met en borrel om het vak nog maar eens extra te vieren.
We zullen steeds een tipje van de sluier oplichten.

locatie

We hebben een toplocatie weten te bemachtigen. Midden in het land, met parkeergelegenheid voor de deur en een station zeer dichtbij. Trots kunnen we melden dat de gemeente Almere hun prachtige “Burgerzaal” aan ons beschikbaar heeft gesteld!

Gemeente Almere

Stadhuisplein 1, 1315 HR  Almere.

aanmelden

Aanmelden kan via het inschrijfformulier. Na verzenden krijg je van ons een ontvangstbevestiging en er volgt een betaallink. Pas na betaling is de inschrijving compleet. Bedenk: vol is vol.

De kosten zijn:
€ 50,00 voor leden
€ 75,00 voor niet-leden wel babs
€ 125,00 voor ceremoniesprekers die regelmatig wettig huwelijken voltrekken

Matrimonium is niet BTW-plichtig.