Wijzig je omslagfoto
Wijzig je omslagfoto
Over Stanley Doorn :
Vanuit mijn opleidingsachtergrond, Hogere Hotelschool Den Haag, heb ik waarschijnlijk wel 200 huwelijken (van ceremonies tot recepties voor 400 gasten en natuurlijk ook huwelijksfeesten) gemanaged op de vloer als eventmanager bij de prachtige Amsterdamse locatie Cristofori. Dankzij dit werk werd ik gevraagd om aan een ander onderdeel van de huwelijksdag mee te werken.

Ik werd aangenomen door het stadsdeel Amsterdam Centrum, om aan de slag te gaan als buitengewone ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS). Deze functie bleek nog meer bij mij te passen, dan de functie die ik daarvoor met veel plezier, strak gepland en met oog voor detail vervulde.

Juist dankzij de jaren ervaring als eventmanager kon ik heel gemakkelijk en goed instromen in deze bijzondere en mooie wereld van de huwelijksceremonies. Na vele ceremonies en ontelbaar veel geboortekaartjes van de lieve, mooie en bijzondere mensen die ik heb mogen trouwen, kan ik zeggen dat ik een eigen stijl heb ontwikkeld. Een stijl die gelukkig velen aanspreekt.Het gaat mij tijdens de ceremonie, om de essentie waarom we bijeen komen. Het bruidspaar heeft onvoorwaardelijk voor elkaar gekozen en wil dat officieel maken, ter overstaande van de wet in aanwezigheid van alle mensen die hen dierbaar zijn. Ik houd van interactie, dynamiek en spontaniteit.
Én niet onbelangrijk, het allerbelangrijkste: De Liefde!


www.stanleydoorntrouwambtenaar.nl
Deze gebruikersaccount status is Approved
Deze gebruiker heeft nog geen reacties geplaatst.