4 reacties op “Tips voor collega’s

 1. Andrea Schipper zegt:

  Een tip voor kinderen in de ceremonie.
  Bij de action zijn leuke medailles te koop die je kunt personaliseren. Er zitten blanco stickertjes bij waar je bijvoorbeeld de trouwdatum kunt opschrijven en “speciale getuige” of “beste trouwassistent”. Maar € 1,49 voor 3 medailles.

 2. Andrea Schipper zegt:

  Een tip voor een kleine ceremonie.
  Maak een inlegvel voor het trouwboekje en laat daarop alle aanwezigen tekenen. Daarmee zijn ze allemaal getuigen en dat geeft iedereen een speciaal gevoel.

 3. BiancaF zegt:

  Voor de kinderen de niet kunnen schrijven koop ik bij de hema stempels. Hier zitten bijv leuke hartjes tussen (ik geloof 3 euro voor 20 stuks?). Zelfs een baby lukt het om samen met papa of mama een “handtekening” te zetten. De stempel geef ik altijd mee.

 4. Andrea Schipper zegt:

  Leuk idee Bianca!! Ik heb altijd een klein stempelkussentje bij me en dan mogen ze een vingerafdruk zetten. Natuurlijk zitten dan in mijn tas ook gelijk doekjes om de stempelinkt weer van de vingers te halen 🙂 Succes gegarandeert.
  En morgen ga ik langs de Hema!

Geef een antwoord